Ovom internet stranicom upravlja Savez udruženja likovnih umetnika Vojvodine (u daljem tekstu: SULUV) i odgovorna je za sadržaje koji se na njoj nalaze. SULUV poštuje privatnost svojih korisnika i zbog toga ne obrađuje nikakve informacije o korisniku, kao što su IP adrese, adrese e-pošte i/ili druge informacije o posetiocima stranice. Upravo zbog toga SULUV i ne koristi “kolačiće” putem kojih bi bilo moguće prikupiti neke od Vaših podataka o ličnosti.

“Кolačić” je mali podatak koji veb stranica može poslati vašem pretraživaču, a koji se onda može čuvati na tvrdom disku. Ako ste zabrinuti zbog vaše privatnosti i korišćenja tehnologije “kolačići”, možete podesiti pregledač da vas obavesti kada primite “kolačić”. Možete da postavite svoj pregledač da odbije “kolačiće” koje pokušavaju poslati druge veb stranice.

SULUV koristi Google analitiku za prikupljanje podataka koji su nam neophodnii za unapređenje rada internet stranice Udruženja.

SULUV na svojoj veb stranici putem linkova Vam daje mogućnost povezivanja sa drugim veb stranicama (Facebook, Instagram, YouTube kanal i Google Apps), baš kao što se te stranice mogu povezati sa našom.

Važno je da znate da druge veb stranice funkcionišu u skladu sa njihovim Uslovima korišćenja i Pravilima privatnosti i da SULUV nema kontrolu nad istima, da ne poseduje njihove podatke, niti može da garantuje, ili da bude odgovorna za bilo koji sadržaj, reklamu, proizvode ili druge materijale koji su dostupni na tim veb stranicama.

Slobodni ste da na svojim pretraživačima instalirate Privacy Badger (besplatan dodatak koji je napravila Fondacija za elektronske granice (Electronic Frontier Foundation – EFF), organizacija koja se bavi zaštitom prava u digitalnom svetu), ili drugi alat koji vas štiti od praćenja dok pregledate veb.

U slučaju da dođe do izmene postojeće Politike privatnosti, blagovremeno ćemo vas obavestiti na uočljiv način.

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa ovom Politikom privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate putem mejl adrese: [email protected]