Prijave za radionicu „Kako postaviti izložbu prema Feng Shui“ IMAF 2018.

9. septembar 2018.

Već tradicionalno, u Galeriji SULUV, 8. i 9. septembra, održaće se deo programa 20. Međunarodnog festivala multimedijalne umetnosti. IMAF se ove godine održava jubilarno, po dvadeseti put, i u okviru programa nalazi se radionica Kako postaviti izložbu prema Feng Shui koju će održati umetnica Laura Ociepa u nedelju, 9. septembra 2018. u Galeriji SULUV.

Za potrebe radionice umetnica Laura Ociepa postaće Feng Shui guru koji će usaglasiti Feng Shui pravila iz knjige Sarah Bartlett Feng Shui for Entertaining.

Laura Ociepa poziva zainteresovane za učešće u radionici koja je napravljena za umetnike, kustose, galeriste, studente i bilo koga zainteresovanog za kreativno učešće.  Radionica bi pokazala načine za preuzmanje kontrole nad umetničkom predstavom i dovođenje u odgovarajuću atmosferu tokom i do otvaranja izložbe.

Nakon popodnevne radionice rezultati će biti predstavljeni tokom večeri drugog dana IMAF festivala, zajedno sa ranije pripremljenim materijalima – video projekcijom i predmetima smeštenim u prostoru Galerije SULUV.

Svi zainteresovani za učešće u radionici „Kako postaviti izložbu prema Feng Shui“ mogu se prijaviti na e-mail: nb.liveart@gmail.com. Broj prijava je ograničen.

 

Više informacija o festivalu.