Prodajem grafičarsku presu kvalitetnu u izvanrednom stanju. Radna ploča dimenzija 125×80 cm. Uz nju dajem dve kadice od tvrde kvalitetne plastike filc i kadicu od pocinkovanog lima. Cena 750€. Kontakt tel. 063/1021003. Presa je pripadala Saši Filipoviću akademskom grafičaru iz Iriga.

Prodaja grafičke prese

Poštovani članovi Udruženja, u toku je izrada adresara i portfolio kartice na našem sajtu, za čije ostvarivanje i održavanje je potrebno da ste u statusu aktivnog člana.

OPŠIRNIJE

PORTFOLIO UDRUŽENJA

Od 15. aprila 2018, svi aktivni članovi – oni članovi koji su izmirili svoje obaveze prema SULUV-u do kraja februara tekuće godine, imaju mogućnost za besplatne pravne konsultacije, koje se odnose na pitanja umetničke profesije, u Advokatskoj kancelariji Šećerov. Za više informacija molimo članove da kontaktiraju. kancelariju SULUV

Besplatne pravne konsultacije za članove SULUV-a

Pozivamo članove SULUV-a da izmire svoje obaveze prema Udruženju i uplate godišnju članarinu. Na taj način ostvarujete status AKTIVNOG ČLANA Aktivni član je član Udruženja koji je izmirio svoje obaveze (godišnju članarinu) prema SULUV-u do kraja februara tekuće godine.

GODIŠNJA ČLANARINA