Poštovani članovi Udruženja, u toku je izrada adresara i portfolio kartice na našem sajtu, za čije ostvarivanje i održavanje je potrebno da ste u statusu AKTIVNOG člana.

OPŠIRNIJE
PORTFOLIO UDRUŽENJA

Od 15. aprila 2018, svi aktivni članovi – oni članovi koji su izmirili svoje obaveze prema SULUV-u do kraja februara tekuće godine, imaju mogućnost za besplatne pravne konsultacije, koje se odnose na pitanja umetničke profesije, u Advokatskoj kancelariji Šećerov. Za više informacija molimo članove da kontaktiraju. kancelariju SULUV

Besplatne pravne konsultacije za članove SULUV-a

Konkursi Saveza udruženja likovnih umetnika Vojvodine će biti raspisani u drugoj polovini 2018. godine.

Konkurs za prijem novih članova biće raspisan 1. avgusta i trajaće do 1. septembra 2018. godine.
Konkurs za izlaganje biće raspisan 1. oktobra i trajaće do 1. novembra 2018. godine.
Detalji konkursa će biti objavljeni blagovremeno.

Konkursi za prijem novih članova i izlaganje u Galeriji SULUV u 2019.

Pozivamo članove SULUV-a da izmire svoje obaveze prema Udruženju i uplate godišnju članarinu. Na taj način ostvarujete status AKTIVNOG ČLANA Aktivni član je član Udruženja koji je izmirio svoje obaveze (godišnju članarinu) prema SULUV-u do kraja februara tekuće godine.

GODIŠNJA ČLANARINA

Obaveštavamo sve članove Saveza udruženja likovnih umetnika Vojvodine da mogu da se prijave za privremeno korišćenje ateljea koji je pripadao preminulom kolegi prof. Zoranu Grmašu.

Atelje je stavljen u funkciju otvorenog studija i multifunkcionalnog ateljea. Prostor ateljea je koncipriran kao mesto koje će okupljati stvaraoce u cilju produkcije novih radova. Studio se prostire na 75,16 metara kvadratnih, poseduje svu potrebnu grafičku i slikarsku opremu za profesionalan rad. Prostran je i omogućava rad više autora istovremeno. Nalazi se na ulasku u Bukovac. Zainteresovani članovi mogu da iznajme prostor u unapred dogovorenom vremenskom periodu.

Za više informacija možete se obratiti kancelariji SULUV-a.

Atelje „Zoran Grmaš“