Prodajem grafičarsku presu kvalitetnu u izvanrednom stanju. Radna ploča dimenzija 125×80 cm. Uz nju dajem dve kadice od tvrde kvalitetne plastike filc i kadicu od pocinkovanog lima. Cena 750€. Kontakt tel. 063/1021003. Presa je pripadala Saši Filipoviću akademskom grafičaru iz Iriga.

Prodaja grafičke prese

Pozivamo Vas na Godišnju skupštinu SULUV-a, 1. decembra 2018. godine u 11 časova, u kino sali Muzeja savremene umetnosti Vojvodine (Dunavska 37, Novi Sad). Na Skupštini će pored izveštaja godišnjih redovnih aktivnosti Udruženja biti dat na usvajanje predlog Pravilnika o poslovanju.

Godišnja skupština SULUV-a

Sa žaljenjem vas obaveštavamo da je koleginica Vera Macedonić preminula u svojoj 92 godini života. Vera Macedonić, članica Saveza udruženja likovnih umetnika Vojvodine bila je cenjena profesorka istorije umtenosti poznata mnogim novosadskim generacijama koje su pohađale Gimnaziju Jovan Jovanović Zmaj, Gimnaziju Svetozar Marković, nekadašnju Gimnaziju Moše Pijade i Srednju školu za dizajn Bogdan Šuput.

Sahrana će biti održana u sredu, 7. novembra, u 13 časova, na Uspenskom groblju, u Novom Sadu.

Preminula Vera Macedonić

Poštovani članovi Udruženja, u toku je izrada adresara i portfolio kartice na našem sajtu, za čije ostvarivanje i održavanje je potrebno da ste u statusu aktivnog člana.

OPŠIRNIJE

PORTFOLIO UDRUŽENJA

  • Ponedeljak: 16-20

  • Utorak: 10-14 | 16-20

  • Sreda: 10-14 | 16-20

  • Četvrtak: 10-14 | 16-20

  • Petak: 10-14 | 16-20

RADNO VREME GALERIJE I KANCELARIJE

Od 15. aprila 2018, svi aktivni članovi – oni članovi koji su izmirili svoje obaveze prema SULUV-u do kraja februara tekuće godine, imaju mogućnost za besplatne pravne konsultacije, koje se odnose na pitanja umetničke profesije, u Advokatskoj kancelariji Šećerov. Za više informacija molimo članove da kontaktiraju. kancelariju SULUV

Besplatne pravne konsultacije za članove SULUV-a

Konkursi Saveza udruženja likovnih umetnika Vojvodine će biti raspisani u drugoj polovini 2018. godine.

Konkurs za prijem novih članova biće raspisan 1. avgusta i trajaće do 1. septembra 2018. godine.
Konkurs za izlaganje biće raspisan 1. oktobra i trajaće do 1. novembra 2018. godine.
Detalji konkursa će biti objavljeni blagovremeno.

Konkursi za prijem novih članova i izlaganje u Galeriji SULUV u 2019.

SULUV svake godine ustupa nekoliko izlagačkih termina pojednicima, udruženjima, radi realizacije izložbi, projekata, održavanja tribina, seminara i sl. Za termin je moguće konkurisati tokom čitave godine, u zavisnosti od popunjenosti termina.

Saradnička mreža Udruženja

Savez udruženja likovnih umetnika Vojvodine jednom godišnje raspisuje konkurs za samostalne i grupne izložbe za godišnji program u narednoj godini.

Pravo učešća na konkursu imaju [AKTIVNI], odnosno članovi koji su izmirili svoje obaveze prema Udruženju za prethodne dve godine. Uslove konkursa i način slanja dokumentacije, SULUV objavljuje na Javnom konkursu svake godine za narednu izlagačku sezonu. O dodeli termina za izlaganje odlučuje Umetnički saveta SULUV-a i o tome obaveštava sve prijavlјene autore u roku od mesec dana.

KONKURS

Konkurs za članove